dijous, 24 de maig del 2012

CUBELLES, EN TRES CATEGORIES CAMPIONA EN TENNIS

Club Tennis Cubelles campiona en tres categories de la lliga comarcal de Catalunya.
En la categoria Infantil B, han guanyat per pocs punts, en la útlima trobada contra el Vilafranca Tennis Club i treure els cinc punts d'aquella trobada, va aconseguir classificar al Cubelles en primer lloc de la classificació i donar-li la possibilitat de participar en el campionat de totes les categories de Catalunya a eliminatories. El jugadors d'aquesta categoria que han aconseguit aquet gran triomf són:
Iker Casanovas, Izan Ballesteros, Aitor Vazquez, Roger Franco, David Delgado...

En la categoria Cadet, han guanyat gracies al Sant Cugat Tennis Club, per no presentar acte de guanyar els punts que els hi classificava en primera posició per devant nostre per 1 insignificant punt que ens ha donat el campionat i el pas al campionat de Catalunya d'eliminatories. Els jugadors d'aquesta categoria que han aconseguit la lliga són: Oriol Casanovas, Maxime Hageman, Sergi Cantero, Albert Vera, Gerard Bellot...

En la categoria Junior, han guanyat de pallissa gracies al gran equip de competició que tenim. Hores i hores d'entrenament i de preparació física han donat resultat al Cubelles, quasi sempre s'emportaven els cinc punts cap a casa en totes les trobades. Els jugadors d'aquesta categoria són: Oriol Casanovas, Gerard Torres, Angel Beltran, David Crespo, David Gonzalez.

Oriol Casanovas Sanchez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada