dijous, 24 de maig del 2012

Buenas noches, Buenafuente. Mai millor dit

Es comenta, que desapareixerà per sempre el programa Buenas noches, Buenafuente que el fan diumenges a antena 3 a les deu i mitja de la nit.
Aquest programa es d'un monologuista, que comenta temes que han passat a la setmana, i que sempre invita a una persona famosa per entrevistar-la,etc...

Es diu que aquest programa farà l'ultima sessió aquest diumenge, i ja no es farà mes.

No se si es veritat, però diuen, que aquest programa no el produiran per poca audiència, o sino, per falta de respecte amb la reina i el rei } al rei es va ficar amb ell quan va comentar sobre la “caça” de elefants, i amb la reina es va ficar el passat diumenge dient que uns camions que van vindre de fora eren els seus estalvis.

A mi per lo de que no tingui molta audiència si que em sembla be que no produeixi mes a la televisió, però que li treguin el programa per que s'hagi ficat amb el rei i la reina no em sembla res be, per que ja es sap que l'Andreu Buenafuente es monologuista i critica tot el de la setmana i el que fa gracia, per aixo no s'han d'ofendre , i penso que no tenen dret a treure el programa per aquesta bajanada.

A mi m'agrada molt aquest programa, i penso que no l'haurien de treure, però si te poca audiència no es pot fer res.

Espero que en Buenafuente segueixi fent programes tan bons!

Sergio Nuñez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada