dilluns, 28 de novembre del 2011

SENSE INTERNET!!!!


En la optativa de la revista avui no teníem internet, nooooooooo!!!! No sabem què fer, necessitem informació per fer una notícia i sense internet no tenim informació. Aleshores és quan s’ha m’ha acudit fer una notícia justament d’això, de la nostra imaginació que deixa molt que desitjar. Si tardem tota una hora per fer una notícia que de vegades no ocupa ni mitja pàgina, i tot gràcies a l’internet. Tot també està barrejat amb un defecte que tenim tots i que s’encomana més que una grip, la vagància. Molta gent ja es gandul per naturalesa i que a més d’escriure una notícia amb les nostres paraules fan 3 únics pasos:

-Buscar a internet el tema del que volem parlar en la notícia, naturalment, no pot ser un tema massa complicat, perquè, com diu el títol, la nostra imaginació no dóna per a tant. Exemple: buscar informació sobre com fer una truita.

-Una vegada li donem a l’enter, ens sortiran moltes pàgines relacionades amb el tema que volem parlar, sempre entrem en la primera, no se per què, però sempre s’ha fet així. No se si és per la mandra que ens fa buscar altres pàgines o què. I encara que aquella pàgina no correspongui al que busquem, no passa res, que som líders mundials en tossuderia. Per exemple: Al entrar a la primera pàgina que ens ha sortit al buscar “cocinar una tortilla”, que resulta ser, una pàgina sobre una empresa fabricant de caixes de cartró.

-Al final copiem el primer paràgraf que vegem i anem a “traductor google” i ho traduïm al català. De vegades no tradueix massa bé, així que si veieu alguna paraula rara en algun text, que no us sorprengueu.

Al cap i a la fi, que estem un 50% de la classe fent la notícia i l’altra 50% mirant vídeos en youtube o buscant informació necessària.

Gerard Urgell .

1 comentari:

  1. Doncs a mi m'agrada buscar coses al Google, seleccionar, treure'n una opinió crítica... Aprofiteu que podeu produir i que teniu veu en aquest blog!
    ~~Elisenda.~~

    ResponElimina