dilluns, 21 de novembre del 2011

PS VITA


Sony acaba d'anunciar en la seva conferència de l'I3 2011 el llançament de PS Vita, la nova portàtil de la companyia nipona coneguda fins ara com NGP. PS Vita es caracteritza per comptar amb una potència que rivalitza amb la de la seva germana gran, de manera que la qualitat dels jocs s'assembla bastant a la mostrada en PS3.

PlayStation Vita és una consola portàtil de nova generació, que portarà la màxima qualitat gràfica a la seva pantalla oled per a què puguem gaudir dels millors jocs tant dins com fora de casa. La consola arribarà a les botigues aquest Nadal en un llançament a nivell mundial, encara que és més que probable que la data de llançament, encara per confirmar, s'avanci al mes de novembre.

Preu de PS Vita

Sobre el que sí que s'han esplaiat és sobre el preu de PS Vita, detallant el preu de llançament que la consola portàtil de Sony tindrà quan arribi a les botigues. Comptem amb dues versions: el model Wifi arribarà amb un preu de 249 euros, mentre que el model amb Wifi i 3G costarà 299 euros.

Als Estats Units la connectivitat 3G vindrà de la mà d'AT & T, mentre que es desconeixen les companyies que donaran suport la seva sortida a la resta del món, incloent-hi Espanya.

Jaume Villarino.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada