dilluns, 21 de novembre del 2011

CALL OF DUTY ELITE



Després de molts rumors i informacions contradictòries, Activision ha presentat en societat la seva nova plataforma online per a la saga Call of Duty. Denominada definitivament com Call of Duty Elite i desenvolupada des de zero per Beachhead, el nou estudi d'Activision, Call of Duty Elite inclou innovadores característiques que milloraran de forma significativa l'experiència multijugador de la franquícia, oferint un compromís social a més de 30 milions de jugadors a tot el món. A més, el servei inclourà un valor exclusiu, una nova forma d'entreteniment creada especialment per a la comunitat Call of Duty.

Call of Duty Elite inclourà innovacions no vistes anteriorment en la indústria, convertint-se en un element diferenciador clau per al joc més esperat de l'any, Call of Duty: Modern Warfare 3. Elite oferirà una comunicació bidireccional entre el servei i el joc, de manera que les eleccions i decisions que els jugadors prenguin en Elite a través de les plataformes mòbils i web, afectaran al seu grau d'experiència en el joc. El servei es trobarà plenament integrat amb Call of Duty: Modern Warfare 3, i estarà disponible a partir del 8 de novembre.

Les característiques i serveis de Call of Duty Elite involucraran a la comunitat a través de tres pilars fonamentals:

• Connexió: Call of Duty Elite ofereix als jugadors un control sobre la seva experiència multijugador, com mai s'ha vist abans, convertint-se en una veritable xarxa social. Els jugadors poden competir contra els seus amics, altres usuaris de nivell similar al seu, unir-se a grups, clans i participar en tornejos organitzats. També poden fer un seguiment sobre el rendiment, progrés i activitat de tota la xarxa, tant en el joc, com a través de les plataformes mòbils i web. Elite sempre estarà disponible perquè els jugadors puguin connectar-se amb la comunitat de Call of Duty.

• Competició: Call of Duty Elite estableix l'entorn de joc multijugador més emocionant i competitiu. Els jugadors tindran a la seva disposició una àmplia varietat d'esdeveniments i competicions en les quals participar, contra altres usuaris amb els que comparteixen habilitats. Els premis virtuals i reals s'atorgaran a jugadors de totes les categories.

• Millores: Call of Duty Elite serà com tenir un entrenador personal en línia. Ofereix als jugadors una guia d'estratègies dinàmiques que realitza el seguiment de les seves estadístiques i actuacions, fins al més mínim detall. Pot mostrar als jugadors com és el seu joc en comparació amb el dels seus amics, o altres membres de la comunitat. Eines i informació estan disponibles, perquè els jugadors puguin aprendre i millorar el seu nivell de joc.

Cal destacar que si bé moltes de les principals funcionalitats de Call of Duty Elite estaran disponibles per als jugadors de Call of Duty de forma gratuïta, hi haurà un accés Premium, amb una àmplia gamma de serveis i continguts exclusius, amb un preu inferior al que actualment s'abona per altres productes d'entreteniment. El servei estarà disponible en diverses plataformes - a través de navegadors web, dispositius mòbils, consoles i en la pròpia interfície del joc - perquè els jugadors puguin connectar-se a Call of Duty Elite quan i on vulguin.

Gerard Urgell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada