dilluns, 3 d’octubre de 2011

Shushi, deliciós plat Xinès


Ingredients:
                    Carn
                    Arròs
                    Ceba
                    Ou
                    Pastanaga

Preparació:

1- Primer tens que agafar la quantitat d'arròs que et vagis a menjar.
 Quan tinguis la quantitat la tens que agafar el tens que netejar 3 vegades passant-lo només per aigua.

2- Agafar una olla.
Posar dins aigua i l'arròs que abans as preparat i ho poses al foc i ho cuines uns 30 minuts.
 La ceba la posem directament sense cuinar.
 Agafem la carn i la fem a la planxa, quan estigui cuinada.
 Desprès agafem l'ou i la pastanaga i ho fem també a la planxa.
 I tot això ho posem en diferents recipients.

Elaboració:

l'arròs ho dividim en diferents parts, i tot el que em cuinat abans ho posem a dalt de l'arròs, com més t'agrada i com vulguis.

Fet per:Irene
Dit per: Liang




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada