dilluns, 10 d’octubre del 2011

CONTROLAR EL NOSTRES SOMNIS


Podríem definir els somnis com la representació d'una sèrie d'imatges, pensaments, sons o sensacions que succeïxen durant el son i generalment de forma involuntària. Aquests successos que apareixen en la nostra ment i que a l'estar dormits som conscients d'ells igual que si foren reals, però inconscients del món que ens rodeja, es relacionen uns amb altres de forma que pareixen reals, sent relats fantàstics i surrealistes. Per controlar els nostres somnis, abans d’anar a dormir em d pensar una estona amb el que volem somiar. Això ho hem d’anar practicant dia a dia, fins que al final aconseguim somiar el que ens proposem. Moltes vegades també somiem el que veiem durant el dia, això també podria ser un nou métode de somiar el que ens proposem, si volem somiar en el Far West, només hem de veure una pel·lícula de l’Oest per la nit.
Un altre mètode, més difícil de controlar-los i la més pràctica, és dins un somni, adonar-te de que tot allò no és real. Per fer això es necessita molta força de voluntat, si això ho tenim controlat, ja tenim tots els nostres somnis controlats.
Molta gent parla també dels somnis premonitoris. Algun dia somies, per exemple, en que et trobaràs un amic que no havies vist en anys, i al cap de uns dies, veus al mateix amic que vas somiar en el somni que no havies vist en molts anys. Això no és casualitat, té una explicació lògica. Quant dormim, el nostre cervell, encara que estiguem adormits, està més despert que durant el dia. M’explico, si durant el dia només utilitzem un 20% del nostre cervell, durant la nit, el nostre cervell funciona i utilitza un 70 %. Això, pot donar fins hi tot en preveure el futur recopilant tota l’informació recopilada durant el dia.
Tot això està científicament provat per grans psicòlegs de tot el món.


Gerard Urgell

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada