dilluns, 3 d’octubre del 2011

Els "Aliens" en la nostra història antiga





Des dels començaments de la humanitat hem estat en contacte amb els extraterrestres. Ja sigui per un contacte proper o vist de lluny en els OVNIS i altres naus espacials. Hi ha un gran nombre de proves dels "Aliens" participen en la nostra història de les pintures, manuscrits, escultures, art, i les històries que es remonten a l'inici de les nostres primeres gravacions com a persones en aquest planeta. Algunes de les obres més famoses d'art de la més grans artistes representen sovint als estrangers diferents OVNIS i altres llocs paranormals que només pot explicar-se per la visita dels nostres veïns extraterrestres.
Ha estat des de fa molt temps que parlem de com els estrangers van visitar aquest planeta fa molt de temps i va ajudar a la civilització per avançar i adreçat a la humanitat a les persones que som avui. Si, efectivament, Moisès va rebre els deu manaments d'estrangeria antiga, molts punts de la Bíblia i el passat que van esdevenir podrien ser fàcilment explicats.




En aquesta escultura es pot veure el que podria ser simplement l'intent dels estrangers a fer exòtiques híbrids d'humans. En els braços d'aquests éssers de cap gran són els nadons petits que s'assemblen a una barreja entre la raça humana i una raça alienígena.
Gerard Urgell

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada