dilluns, 8 de novembre del 2010

S'ESTRENEN PEL·LÍCULES A TOT ESPANYA



El primer cap de setmana d'octubre, s'han estrenat noves pel·lícules com SAW VI (Director: Kevin Greutert. Actors: Costas Mandylor, Mark Rolston...) Cartas a JulietaSS (Director: Gray Winick. Actors: Amanda Seyfried, Gael García Bernal, Vanessa Redgrave) Siempre a mi lado (Director: Burr Streets. Actors: Zac Efron, Amanda Crew, Kim Basinger, Charlie Tahan...) Híncame el diente (Directors: Jason Friedbers i Aaron Seltrer. Actors: Jenn Proske, Bradbery Dodds, Chris Riggi). Es van estrenar a molts cinemes de tot Espanya.

Siempre a mi lado

Charlie st. Clud (Zac Efron) cau en una gran depressió en morir el seu germà petit Sam (Charlie Tahtan) i deixa tot el seu futur per treballar en el cementiri on està Sam. Totes les nits va al bosc del cementiri i es troba amb Sam, allà juguen a beisbol, parlen i riuen. Però, un dia, Amanda (Tess Carroll) es trobarà amb el seu antic company de classe, Charlie, i farà que ell es desconcentri. Llavors el noi ha d'elegir entre l'amor de la seva vida i la promesa que li va fer al seu germà petit.
No ha estat malament, jo esperava més de la pel·lícula. Els actors han estat bé i la música era agradable, encara que jo esperava més drama, ja que en cap moment em van entrar ganes de plorar. La meva valoració seria acceptable, però no per anar al cinema, més bé per veure a casa.


Virginia Mayoral

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada