dilluns, 15 de novembre del 2010

Noves materies i nous professors

Aquest nou curs,  es presenta amb noves matèries i amb nous professors, en alguns casos.
Les matèries que ja teníem el curs anterior són: Ciències socials (abans era també Història, però aquest any no n'hi ha) i Geografia amb Berta, Educació Física amb Margarita, Visual i Plàstica amb Maria, tutoria (3r A) i Castellà amb Jose, Tutoria (3r B) Lectura (3r A) i Català amb Susanna, Matemàtiques amb Rafa, Música amb Santiago (un nou professor), Anglès i amb Laura, Tecnologia amb Manel (un altre professor nou).
I les noves matèries: Biologia i Geologia amb Sergi (s’incorpora aquest any al centre), Física i Química amb Susi, E.D. Ciutadania (3r A) i Lectura amb Raül i Laura i les optatives que explicarem a continuació.
Les optatives són quatre, tots el alumnes en faran tres, una per trimestre. Les optatives són les següents: Estadística i probabilitat (et subministren les eines necessàries per interpretar les dades i gràfics estadístics que estem acostumats a veure en els mitjans de comunicació, és d’àmbit CIENTÍFIC) amb Mario; Orientació educativa (l’elecció dels estudis i de la professió a què ens agradaria dedicar-nos, és una decisió important que hem de saber triar, per això des d’aquesta assignatura se’t facilitaran les eines i la informació necessària perquè puguis prendre una decisió raonada en un futur proper, és d’àmbit 0RIENTACIÓ) amb Raül; Mitjans de comunicació escrits: la revista (si ens agrada el món del periodisme, la fotografia, l’escriptura..., aquest és el nostre lloc, primer farem un cop d'ull a les revistes, diaris..., després serem nosaltres els creadors, farem la nostra pròpia revista, a què us convidem a formar part, és d'àmbit LINGÜÍSTIC) amb Susanna i, finalment, Act it out! (una forma d'aprendre anglès diferent!, de manera molt participativa, comunicativa i animada, coneixerem el teatre i tot allò que aquest món implica i participarem fent publicitat, decorats, efectes i música, presentació, actuació i un llarg etc., és d'àmbit LINGÜISTIC) amb Laura.


Virginia Mayoral

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada