dilluns, 8 de novembre del 2010

El lladre de somnis

Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) és un hàbl lladre, el millor en el perillós art de l'extracció: aconseguiex robar secrets molt íntims del subconscient en el moment del son, quan la ment és més vulnerable. Un últim treball, podria tornar-li tot, o quasi tot el que va tindre una vegada, però només si pot aconseguir el contrari: 0RIGEN. En lloc dle robatori perfecte, Cobb i el seu equip han de fer el contrati, és a dir, no han de robar una idea, sinó plantar-la.

Aquesta pel·lícula, per a la gent que pugui arribar a comprendre-la, i dic això, perquè hi ha moments en que sinó s'està atent, es podria arribar aperdre, ja que l'estructura narrativa és la base de nivells on l'acció es porta a tere en forma simultània amb desfasament de la velocitat amb què transcorre el temps. Igualment, els agradarà. :)
És una pel·lícula molt bona, els seus efectes especials són al·lucinants, la banda sonora és esplèndida, de Hans Zimmer, músic que ha fet bandes sonores de diferents pel·lícules molt bones com aquesta.
Comptem amb un famós director de cine, Chsirtopher Nolan, i com no, el repartiment amb Leonardo DiCaprio, que en tot moment ha estat brillant en el seva actuació gnet el personatge protagonista (Dom Cobb), també hi actuen d'altres actors com Ken Watanabe, Joseph Gordon-Lewitt... i actrius com Marion Cotillard, Ellen Page... entre d'altres.

Fitxa Tècnica:
Títol: 0RIGEN, en anglès (INCEPTI0N)
Direcció: Christopher Nolan
Música: Hans Zimmer
Repartiment:Leonardo DiCaprio, Ken Watanave, Joseph Gordon-Levitt




Virginia Mayoral

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada