dilluns, 8 de novembre de 2010

Recepta de Creps

Ingredients:

- 200cl de llet
- 2 ous
- Un  pessic de sal
- 125gr de farina
- 30gr de mantega
- 1 cullerada de sucre (per a creps dolces)
- 1 o 2 cullerades de conyac o de rom


Preparació:

-Es baten el ous i s'hi afegeix la sal, en dues vegades, la farina. Després s'hi afegeix la llet, el licor i, si cal, el sucre, i es bat fins que quedi una pasta ben fina.
-Cal una bona paella, untada amb mantega mitjançant un pinzell o un paper de cuina. S'ha de treure del foc mentre es deixa anar una cullerada de la crep, s'estén bé tot giravoltant-la.
-I ja està. Depèn de la mida de la paella i de la traça a fer-les (millor que siguin primes), en poden sortir entre quatre o vuit creps. Només cal omplir-les d'allò que es vulgui: xocolata, formatge, pernil dolç, pernil salat, tonyina amb enciam i maionesa.





Anna Carbó Soler

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada