dilluns, 10 de juny del 2013

Fast and furius 6: La sisena trobada.


Les curses de cotxes queden en segon pla en aquet sisè lliurament de la saga més taquillera del cinema. Una de les novetats de la pel·lícula és que s’afegeixen motos i fins i tot un carro blindat al bell mig de l’autopista pel carril de l’esquerra. Fast and Furius 6 es supera pel que fa a les escenes impossibles rodades per Justin Lin.
El grup de lladres estan repartits pel món desprès de fer-se amb un botí de cent milions de dòlars. Però  això no podia durar gaire i es veuen embolicats en un altra missió amb la recompensa de l’indult, s’ha de caçar un dolent i els herois es veuen obligats a reunir-se per guanyar-se la llibertat. A partir d’aquí, els seguidors de la freqüència  ja es poden imaginar cap a on van els trets això  sí, l’acció es multiplica posant la sisena marxa. Encapçalats per un protagonista Vin Diesel i no molt expressiu Dwayne Johnson, tots dos lluint múscul, la resta de l’elenc compleix sense passar-se.
El conjunt resulta atractiu, més per l’espectacularitat i per algunes pinzellades d’humor. Els incondicionals de la pel·lícula estan d’enhorabona, perquè queda clar que la setena està al caure, i amb un dolent de primera fila.


Marta Molina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada