dilluns, 10 de juny del 2013

EL CUBELES GUANYA LA LLIGA

El passat diumenge, el cadet B es proclama campió

El diumenge 2 de Juny, en el camp del Cubelles, Josep pons i Ventura, l’equip local ja tenia la lliga guanyada matemàticament, perquè el 2n va perdre la 1 semana abans. Deixant el Cubelles guanyador.

Va començar el partit contra el Vilanova perfecte, l’equip visitant li va fer el pasillo al Cubelles. Seguit aixó l’àrbit va xiular el principi del partit. Com sempre el Cubelles, amb ocasions a favor, la posesió també era de local. No va tardar en vindre el gol del Cubelles, al minut 13 del partit.

Al minut 22 en un centre del Vilanova el porter Cubellenc va xocar amb un del Vilanova, el jugador es va quedar inconcient, va vindre l’ambulancia i se’l va emportar. Va continuar el partit fins el minut 39, que va marcar el Vilanova. Amb aquest resultat van anar al descans.

A la segona part el Cubelles va sortir a per totes i en poc temps va marcar 3 gols, amb això, l’equip visitant apretava i apretava per remontar, al final van marcar. Però el Cubelles no va deixar marge i va encaixar 2 gols més. El partit va acabar 6-2 a favor del Cubelles i amb una gran celebració per la lliga guanyada!