dilluns, 10 de juny del 2013

Crítica cinematografica.


Crítica de la pel-licula  ``

scary movie ´´

El nom de  Scary Movie es ja sense  dubte  molt popular,  per això a ´estreny d’aquesta nova pel – lÍcula  van anar moltes persones.  En aquesta ocasió  la pel-lícula va combinar les noves pel-lícules que han sortit  a la cartellera ‘’Mama’’, ‘’POCESION INFERNAL’’ i una un poc més antiga ‘’PARANORMAL ACTIVITY’’.
L’historia  es sobre  una parella de recent casats, que es fan càrrec  de  tres noies desaparegudes i salvatges que han trobat en el bosc, i que ara les amb ells, però  ells no saben que juntament amb les noies ha arribat un esser maligne, la parella ha de descobrir que han de fer per desfer de l’esser maligne abans de que passi alguna cosa  amb les


nenes.  La  historia esta ambientada en el bosc i la ciutat amb misteri i sorpreses,  la musica esta  molt be coordinada  en totes les escenes, creant així uns grans efectes d’intensitat i de moviment.
La pel-lícula esta dirigida principalment als adolescents, però esta adaptada per a públics de qualsevol edat major de deu anys.
Alguns dels actors que participen a la pel-licula són: Ashley Tisdalen,  Charlie Sheen, Terry Crews, Simon Rex, Erica Ash, Kate Walsh, etc.
La pel-lícula va ser gravada en E.E.U.U., dirigida per el director Maledm. D. Lee, també hi han algunes queixes per part del públic, perquè en la pel-lícula van tallar algunes escenes molt gracioses que al tràiler sortien i que van animar al públic a anar a veure la pel-lícula.
L´estreny va ser el dia 1 de maig de 2013, la duració de la pel-lícula es de 85 min; el seu gènere es de terror i  còmic o  de terror còmic , el guio va ser escrit per: David Zuckerpat.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada