dimecres, 28 de novembre del 2012

Reial Madrid vs Betis

Mourinho jugava contra el Betis, l'equip de Pepemer. També era un partit molt important per el Betis perquè la setmana anterior va perdre 5-1 contra el Sevilla. El Reial Madrid va sortir molt confiat al camp. Fins què el Betis va marcar al minut 23 , de la primera part. L'equip de Mourinho atacva feia mal pero no marcaven. I aixi va acabar la primera part . Lla a la segona part el Madrid de defensa de tres per buscar el gol. Peró ni aixi podria marcar, ya al minut 80 xuta Ozil i li dona ala ma d'un jugador del Betis però l'arbitre no ho pita. Al minut noranta xuta Ronaldo li va unaltre vegada a un jugador de Betis a la mà i no pita les mans. I aixi va acabar el partit gunyat pel Betis. A la sala de prensa Mourinho, va di que el Betis a jugat bastant bè i que els seus jugadors no han estat al sen per sen. Enllaç Viorel