dimecres, 28 de novembre del 2012

EL BARÇA GUANYA 4-0 AL LLEVANT

El Braça guanya al Llevant 0-4 al seu camp,el partit va ser ahir 25 de novembre,Diumenge. El Barça si guanyara es quedaria a 11 punts del Reial Madrid ja que el Madrid va perdre amb el Betis. El partit va estar clarament dominat pel F.C.Barcelona, com quasi sempre va tindre molta més possessió que el Llevant. A la primera part no va passar quasi res ja que van acabar 0-0.A la segona part el Barça es va posar les piles i els primers deu minuts va marcar Messi amb un golàs de vaselina. Pocs minuts després va tornara marcar el pixixi, Messi amb un gran passe de Andrés Iniesta. Mes endevant va aprofitar Iniesta per marcar un altre golàs, però aquest a sigut per tota l'escaire. I ja després als últims minuts Fàbregas regat-eixa al porter i marca l'últim gol. El partit va acabar amb una enorme alegria del F.C.Barcelona perquè ja estan a 11 punt del Madrid i la Lliga es posa molt a favor d'ells. Andrés Ortiz