dimecres, 21 de novembre del 2012

España vs Brasil De Futbol Sala

El dissabte 17 es jugava la final del mundial de futbol sala el partit es jugava a les 13:30.Brasil es un equip molt bon per els grans jugadors com el Neto i Falcao.España també te bons jugadors com Juanjo el porter també Kike el capità. El partit va començar amb molts nervis per l”equip Brasile. Però España no va sortit nerviós ni res perquè jugaven molt bé tocaven el baló de una banda l”altra,fins que a arribat el primer gol de Brasil que sacar un corner i Neto amb un xut va marcar el primer gol. Peró 15 minuts després España va marcar 1-1,la defensa de Brasil estava nerviosa i España va aprofitar i va marcar un gran gol per avançar el marcador. El partit hi anaven 2-1 que guanyava España però a falta de 8 minuts de la final Falcao va marcar un gol i va empata el partit per anar a la pròrroga. A a la pròrroga els dos equips estaven molts cansats els dos estaven nerviosos. Però Brasil va agafar una contra molt ràpida i va marcar a la prorroga el gol de definitiva.