dijous, 22 de març del 2012

Posible renovació de Guardiola


L'actual entrenador del F.C.Barcelona ha arribat al cim en el món del futbol amb només 4 anys en el conjunt blaugrana. En Guardiola hauria de renovar per, al menys, un altra any. Encara que és molt jove, té l'experiència d'un savi i la motivació i l'impuls que li correspon a la seva edat. Encara tots recordem el primer any com a entrenador del primer equip del Barça. El primer any que va entrenar-los va arribar al punt més alt. Va aconseguir, ni més ni menys, que vuit copes en un any, el nombre màxim de títols que es poden guanyar en tota una temporada. També va ser nominat català de l'any, un premi molt merescut per tot el que ha fet pels catalans. Ha fet conèixer al poble de Catalunya a tot el món mitjançant l'estil de joc del Barça, actualment, el millor equip del món.
Creiem que no hi haurà cap altra entrenador que aconsegueixi el que ha aconseguit en Pep. L'únic que li falta a en Guardiola per ser, per a mi, l'entrenador perfecte, és que tingués uns anys més. Si els seus jugadors, alguns, quasi l'igualen en edat.
En Pep és un entrenador i una persona exemplar i s'hauria de quedar al Barça tot el temps possible perquè encara li queden moltes coses per guanyar.

Gerard i Fran

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada