dilluns, 19 de març del 2012

Bona arrancada de motors

Aquesta temporada 2012 promet bastant.
Una nova temporada de Fomrula 1 comença molt interessant, equips amb molt mala fama destaquen en les proves i en el calendari de Austràlia. Michael Shumacher ha liderat la sessió de proves 3 de divendres. Els Lotus, els Williams, Sauber, Force India, Mercedes també destaquen amb molt bons resultats a la qualificació de dissabte, molts van acabar tenint problemes tècnics i no van passar a la Q2. A la Q3 la van liderar els McLaren, ja que s'han tret un bon cotxe aquest any, tercer va quedar el debutant Grosejan, pilot de Lotus, i qurt el Kaiser Schumacher amb Mercedes, ja que han aconseguit instal·lar el Fdag, que els hi dóna més velocitat. Weber cinquè i Vettel sisè, s'esperaven més d'ells..
Els Williams i els Sauber ocupaven de la setena a la desena plaça. Els Ferraris de Alonso i Massa no són molt competitius en aquestes proves de qualificació, Alonso dotzè i Massa setzè.
El diumenge en la carrera els menys experts com Grosejan van durar poques voltes, ja que li van trencar la direcció en una colisió. Schumacher quan anava en posició de podi va trencar la caixa de canvis, llastima perque estava fent molt bona carrera. Kimi Räikkönen amb el Lotus va demostrar el bon pilot que és ell quedan en setena posició.
Button amb el McLaren va guanyar la carrera, segon Vettel, tercer Hamilton, quart Weber i cinquè Alonso. La sorpresa va ser la de Kobayashi al ser sisè amb el Sauber.
Això només ha començat, serà una temporada impressionant.


Oriol Casanovas Sanchez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada