dijous, 12 d’abril del 2012

Si falla el sistema educatiu, falla tot!

Milions de nen al mon estan condemnats a la pobresa en el futur, sense possibilitats d’accedir a l’educació, a causa del fracàs dels governs.

Per culpa del govern, que pensa que fent retallades en l’educació poden estalviar diners com si no servis per res, en les escoles, instituts o universitats on els alumnes hi són en condicions infrahumanes perquè en compte de ser un edifici hi són als barracots on no tenen el reglamentari(gimnàs, taller, aula de Visual i Plàstica, etc.) o passen un fred o una calor exagerada, on no hi ha material...
Perquè no ajuden en l’educació de les famílies necessitades que no tenen res per donar-li, ni un futur als seus fills ni es poden sentir orgullosos de què són “persones”, els quals tenen uns drets, a una educació digna. Però no diuen que els nens són el nostre futur?!!! Doncs que comencin ja a complir les promeses que han anat tirant-se, que si no anem malament, cada vegada ens enfonsem més en la nostra pròpia merda per no haver vist el que era important de debò.

Fran Tamayo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada