dimecres, 16 de gener del 2013

MESSI GUANYA LA SEVA QUARTA


Dilluns a la tarda, es va celebrar la cerimònia de cada any, la cerimònia on es fa l’entrega de, entre altres trofeus, la pilota d’or, el trofeu més prestigiós que pot guanyar un futbolista a nivell individual. Es va fer també, l’entrega del premi al millor entrenador de la temporada, rebut per Vicente del Bosque, seleccionador espanyol. La jugadora mundial de la FIFA, rebut per Abby Wambach. El premi Puskás rebut per Miroslav Stoch. El premi fair-play va ser rebut per la associació de futbol de Uzbekistan. Per últim, el guardó més esperat, la pilota d’or, va ser entregada per Fabio Cannavaro, campió de la mateixa l’any 2006, a Lionel Messi.
Tornant al tema, la pilota d’or, va ser rebuda per quart cop consecutiu per Lionel Messi. És una fita molt important, ja que mai cap jugador havia aconseguit quatre pilotes d’or consecutives. De fet, mai ningú havia aconseguit quatre. Podem assegurar, que aquest jugador ha trencat tots els rècords, i encara té 25 anys.
Aquesta nit, es va tancar amb les paraules de Josep Guardiola, que va donar la notícia de que tornaria a entrenar a algun club la temporada que ve. No va donar el nom del club, però als barcelonistes, ens agradaria molt que tornés aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada