dimecres, 9 de gener del 2013

El cubelles imbatible

El Cubelles guanya un altre vegada, aquest passat diumenge 16, en casa, el Cubelles guanya 4-1 contra el Granada.

El diumenge feia vent i això podria restar en el joc del Cubelles, però no va ser així. El Cubelles va sortir a fer el seu joc i a guanyar el partit. La primera ocasió arribà al minut 4 amb un xut d'Aitor que el porter parà i l'envià a córner, aquest va ser ben llençat i a fora per poquet.

El Cubelles pressionava al camp del Granada i aquestos només podien xutar-la cap amunt sense direcció i pilota per al Cubelles, i així successivament, fins que va arribar el gol al minut 10, gol d'Alen. Una mica més tard targeta groga per a Xavi.

Uns 20 minuts abans de la primera part Xavi marca el 2 gol pel Cubelles i al moment un altre de Alen i targeta groga a Pere. I un minut abans d'acabar la primera part l'Alen marca el 3 gol del partit.

A la segona part no hi ha canvis per part del Cubelles i un canvi per part del Granada. Als 10 minuts l'arbitre es menja una falta i més tard Alen marca el 4 pel Cubelles. Així fins que el Granada fa el gol del honor al final del partit. El partit s'acabà i el Cubelles s'emporta puntets.