dimecres, 24 d’octubre del 2012

Real Madrid VS Celta

Real Madrid vs Celta jugava a les 17:00. En la alineació del Reial Madrid hi havían sorpressas hi ha posta a Varàn i Pepe de central, Sergio Ramos de lateral dret, Es sien de lateral esquerre de mitg defensa a Xavi Alonso de mitg ofensa a kaka d'interior Cristiano Ronaldo i Modric i de delanter pipita Higuan. En la primera jugada del partir centra Ronaldo i remata el pipa higuan, el primer gol. El Madrid tocaba el baló pero el celta aprovechaba La contra, pero Casillas se las parava totes el Madrid al minut 34 de la primera part marcava un altre gol kaka. Pero el Celta estaba animat i volia els 3 punts.Va agafar una contra per la banda dreta va centra i va rematar el delanter del Celta i així va acabar la primera part. Comença la segona part i el Madrid va fer uns canvis, va cambiar Modric per Di maria. El joc del Madrid va canviar,les contres més ràpides i el minut 78 el Ronaldo marcava un gran gol. El Celta ja es veia desanimat i no ha fet res mes.I el partit ha acabat 3-0 Viorel