dimecres, 3 d’octubre del 2012

Necessitats i somnis


Els alumnes de l’INS les Vinyes volem agrair la donació dels terrenys que tan volíem i desitjàvem tenir, després de quatre anys  de fer les classes als barracots.
Però, una pregunta, per quan tindrem l’ institut?
Els alumnes de les Vinyes tenim tot el dret del món a tenir un edifici digne amb les millors condicions possibles. A la Generalitat voldríem dir-li que pensés una mica en nosaltres alhora de construir l’edifici.
 Tot seguit us voldríem explicar l’altre motiu pel qual escrivim aquest text.  La situació de l’educació, com ja estareu informats no està bé i ens agradaria que ens ajudéssiu en tot el que estigui a les vostres mans. Les retallades amb què hem començat el curs són: acomiadament de 3.000 professors interins/es acompanyat de l’augment de 15.000 alumnes, la manca de substitucions en les baixes i la reducció d’ajuts, beques i altres subvencions. En definitiva aquestes retallades fan que augmentin el número d’alumnes per classe i disminueixi l’atenció proporcionada a l’alumnat.
Suposo que vosaltres vau estudiar fa anys, imagino que vau tenir tot el dret del món. Doncs nosaltres demanem el mateix. Volem arribar a ser algú a la vida i complir els nostres somnis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada