dilluns, 23 de maig del 2011

¿Què és el rap per a la societat?

Jo crec que el Rap és art com la musica que és, i com a part del Hip hop és un moviment cultural on s'intenta lluita per els nostres drets intentar es lliura i critica el sistema per tal de millorar-lo i que ens escoltin.
¿Però el problema quin és? És que la gent jutge sense conèixer i dóna a la gent de la cultura Hip Hop uns lladres i delinqüents i els agrupen en els mateix sac on és tot el contrari i lluiten pacíficament a través dels nostres mitjans: música, art, ball. I com a lema del Hip hop que és "si ets proposes alguna cosa amb esforç pots aconseguir-ho".
A Espanya el rap cada vegada és més reconegut, però no com els altres llocs, cada vegada més són més parlats sobretot a la gent jove, a la TV comença a sorgir diferents grups parlant sobre els nous disc que treuen que ara amb el tema de la crisi és més complicat treure un disc on el tema d'Internet intervé en descarregues il·legals, etc; però ells comencen lluitant buscant altres recursos per Internet per no quedar-se enrere, un exemple de superació que volia remarcar i és un dels exemples pel lema del Hip Hop.





Jonathan

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada