dijous, 7 d’abril del 2011

El Barça no deixa pasar l'òportunitat

Després que el Real Madrid deixés pasar l’oportunitat de retallar punts amb el Barça, van acabar 8 punts per sota dels culés. El Madrid va regalar la primera part al Spòrting, després de rebre un gol des de fora de l’àrea. La primera part va acabar amb l’1 a 0 i no va canviar durant tot el partit. Quan el F.C.Barcelona va rebre la notícia que el R.Madrid havia perdut, Guardiola va decidir no arriscar, i per aquest motiu no va treure com a titular a Lionel Messi, encara que en la segona part no va trigar gaire a treure’l, ja que veia que els del Vila-real arribaven massa a porteria. Victor Valdés, el porter del Barça, va fer un gran paper per al seu equip, ja que va fer unes parades milagroses. Però finalment, Gerard Piqué va posar el marcador de cara al F.Club.Barcelona, amb un gol molt polèmic, perqé ni ell mateix sap si va controlar amb el pit o amb el braç, però segur que tots els barcelonistes pensen que amb el pit, ja que gràcies a aquest gol, el Barça es coloca a 8 punts de diferència amb el Madrid.