dilluns, 28 de març de 2011

RECEPTA ``SALMOREJO I PESTIÑOS ANDALUSOS´´

El salmorejo és típic de la província de Còrdova. És com un gaspatxo però molt més espès. És la millor sopa freda andalusa, hidratant, refrescant, i saludable per als dies forts de la calor de l’estiu andalús.

Ingredients per fer Salmorejo:
200 grams de pa dur sense crosta.
750 grams de tomàquets pelats.
2 ous durs .
2 talls de pernil salat.
1 gra d’all.
250 ml d’aigua freda.
50 ml d’oli d’oliva.
Vinagre.
Sal.


Els pestiños andalusos són un postre dolç típic de nadal a Andalusia, estan molt saborosos i molt crixent.

Ingredients per pestiños andalusos:
1 kg de farina.
2 mique de bicarbonat.
½ got de sucre.
2 raspadures de dos llimones.
2 gots de vi blanc.
1 got d’oli desahumat i fred amb la pela de taronga.


DANI SANTÍN I ROCIO COSANO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada