dijous, 16 de desembre del 2010

3, 2, 1... ACCIÓ!



Continuem...


Continuem amb la revista, a la nova temporada d'hivern amb nous redactors, noves idees i noves novetats.


L'equip de redactors i redactores estem a punt de començar a rodar la nova temporada.

La plantilla d'aquesta segona temporada és magnífica, meravellosa, extraordinària... Els millors fitxatges possibles!

Samu, prové de 3rB, ens ha costat un bolígraf i en el seu palmarès té un notable en algunes assignatures os, Física i Química i Català, un conte de terror terrorífic i un notable (7) a la samarreta del Cunit.

Olga ha estat un bon fitxatge de 3rA: davantera resolutiva, amor-salut i diners seran els plats forts dels horòscops que tindrà al seu compte particular.

Sergi, l'autor del ciberespai “Chechu”, ens aportarà una gran pila d'informació sobre la informàtica, internet, videojocs... Atents a la jugada!

Míriam, ràpida, directa, amb habilitat golejadora, ens donarà consells per problemetes, problemes i problemons de penaltis i altres faltes que lleus comeses.

Isma, amb un gran pes al seu cap de coneixement, en el córner dret de l'escenari, amb un bolígraf en una mà i un full a l'altra, ens informarà de les novetats cinematogràfiques.
Jordina, encarregada de defensar la porteria amb els retoladors de colors i un gran full per tapar l'escaire. Els acudits còmics i els dissenys publicitaris són les seves grans armes.

Edu, el nou fitxatge dubtós de l'any, no sabem si sortirà bé, esperem que sí. Amb el seu repertori d'idees dedicades a l'esport, el veterà Eduard ens explicarà totes les novetats del món esportiu local i estatal.

Marc, el llop del Vilanova, acompanyarà l'aventura d'Edu en l'apartat d'esports. Les cròniques apassionades i les notícies controvertides seran els plats forts d'aquesta gran temporada.

Peña, expert en política i relacions internacionals, ens sorprendrà amb les novetats d'aquella secció que ens sembla tan llunyana i complicada. Refinat, espontani i amb una gran precisió en la redacció.

Mailen, companya del Samu per allò bo i per allò dolent, ens sorprendrà amb notícies de casa nostra (INS Les Vinyes). S'internarà per les zones més complicades per tal de cercar la informació més actual de primera mà.

Susanna, l'entrenadora d'aquest nou equip, amb una gran titulació en llengua, psicologia i teràpia de grup, ens guiarà cap a l'èxit en la revista. L'entrenament durarà un trimestre i serà dur. Gràcies a la tàctica ofensiva, amb una grana experiència amb la plantilla, promourà el joc d'equip i la genialitat individual.


3, 2, 1, Acció...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada