Ingredients:
–
Carn
–
Arròs
–
Ceba
–
Ou
–
Pastanaga
Preparació:
1- Primer tens que agafar la quantitat d'arròs que et vagis
a menjar.
Quan tinguis la
quantitat la tens que agafar el tens que netejar 3 vegades passant-lo només per
aigua.
2- Agafar una olla.
Posar dins aigua i l'arròs que abans as preparat i ho
poses al foc i ho cuines uns 30 minuts.
La ceba la posem
directament sense cuinar.
Agafem la carn i
la fem a la planxa, quan estigui cuinada.
Desprès agafem
l'ou i la pastanaga i ho fem també a la planxa.
I tot això ho
posem en diferents recipients.
Elaboració:
l'arròs ho dividim en diferents parts, i tot el que em
cuinat abans ho posem a dalt de l'arròs, com més t'agrada i com vulguis.
Fet per:Irene
Dit per: Liang
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada